Cera`s utkårede Thrill. Parring den 13.05.13

Home / Blogg / Cera`s utkårede Thrill. Parring den 13.05.13

Cera`s utkårede Thrill. Parring den 13.05.13

Zera og Thrill har nå parret og det gikk kjempefint. Etter en liten gåtur på ca et kvarter ved første treff så var det full klaff mellom de to.  Thrill var en virkelig gentleman som smigret Zera med det samme. Ikke rart hun blir smigret av en sånn flott gutt. En god gutt med et herlig temperement. Kan si jeg har blitt temmelig ren bak ørene etter å ha blitt vasket uttalige ganger av Thrill.

Thrill trener bruks og lydighet med sin eier.

Det var artig å se hvor fokusert han var på sin fører, og den gleden over hvor fornøyd Thrill var etter hans treningsøkt. Da var det selvfølgelig ball og godbiter som belønning. En virkelig glad gutt som elsker å jobbe. Var med opp på brukshund klubben og fikk tatt noen fine bilder av Thrill under trening.

Her med apportbukken på full fart tilbake til Donald. Han trenet også på å gå over stigen, noe han taklet helt supert. Thrill har også tatt MH test med godkjent skuddprøve. Dette for at Donald vil trene rapport ,søk, rundering og annet innenfor bruks.

Thrill gikk de fleste øvelser med stor iver. Artig å se også hvor fort han søkte opp gjenstander for så å bringe det tilbake til Donald.

Etter Thrill`s treningsøkter var det å dra tilbake fra brukshund klubben for å se om han var villig til å ta en gjennparring på Zera. Noe som overhodet ikke var noen problem. Zera var villig og Thrill var en god og fornuftig hannhund som smigret lett damen.

Nå er det bare å vente og krysse fingrer for at Zera blir drektig og kan gi noen flotte små nøster.

Har linket flere bilder av Thrill inne på et album på min kennelside på facebook . Klikk her

Recent Posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search