N SE UCH Bellatrix er parret

Vår herlige La-trix er nå parret med Puck Du Petit Filou. Vår reise gikk denne gang til Tyskland for å møte denne vakre gutten. Dette er en en lenge planlagt kombinasjon så vi krysser fingre for valper i månedskifte mars/april.

Innavelsprosent ved fem generasjoner = 0 %

La-trix og Puck . To herlige hunder med flott gemytt og bra helse.


La-trix har to kull fra før og har gitt meget bra valper, både  i gemytt, eksteriør  og helse. I C-kullet, hennes første kull så fikk hun seks valper hvorav fem er HD og AD røntget fri ( En er ikke blitt røntget). Valpene viser også stor arbeidsiver. I F kullet fikk hun også seks valper. De er fortsatt unge men er veldig lovende i gemytt, eksteriør og helse. Fire valper er til nå HD og AD røntget fri. Arbeidsiver er det heller ikke noe mangel på. Om det blir valper så blir dette siste kullet hennes.

Puck er en veldig god hund . Herlig gemytt og meget flott eksteriørmessig. Han er Hd fri A og alle han søsken er Hd frie. Puck er enda ung og sparsomt utstillet men har vist veldig gode resultater i de utstillingene han har vært på. Kan nevne noen: Juniorvinner  Baden Wurtenberg 2017 Exc CAC, VDH. Alpenjugendsieger 2017. Bayern unghundvinner  29/4-18 CAC, VDH, BIS, BOB.  Hans mor ble verdensvinner i 2017 og hans søster ble junior verdensvinner i 2017 Puck har også bestått gjeterprøve med bra score på alle momenter.

Puck på sin gjetertest

La-trix har oversikt.

Om det blir valper i denne kombinasjonen så blir det siste kullet til La- trix. Vi har selv et ønske om å beholde ei tispe om det blir født ei lita frøken, men pga Fidèle sin ikke helt så gode helse så kan vi dessverre ikke ha ei selv. Vi vil sette ei frøken ut på fór og søker da fórvert enten i Sverige eller Norge. For mer info så ta gjerne kontakt med oss på mail eller telefon. facerase@hotmail.com, tlf: +4795066803. Kun aktive erfarne personer tas i betraktning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *