Lille Rød . 28/3-2019- 24/4-2019

Home / Blogg / Lille Rød . 28/3-2019- 24/4-2019

Lille Rød . 28/3-2019- 24/4-2019

Vet ikke hvordan jeg skal begynne. Mistet en herlig valp bare 4 uker gammel.

Lille rød hadde det tøft. Han ble født livløs, men kom seg etter litt ekstra hjelp.
Første uken trengte han hjelp til tuttene. Byttet han med de største valpene. Neste ukene med litt ekstra tillegg gikk det greit. Når valpen fikk opp øynene og beveget seg mer rundt så hang han etter. Han utviklet seg ikke som de andre. Hadde dårlig koordinasjon. 
Noe var ikke som det skulle være, han så også litt annerledes ut. Jeg mistenkte vannhode…..noe jeg håpet var feil.
I går den 24/4 tok vi skrittet å dro til dyrlege. Dessverre var det det. På Ultralyd så viste det at han hadde væskeansamling i hodet. Avliving var det eneste riktige å gjøre. 
Har hatt noen tunge dager. Sitte å gi en valp tåteflaske for å vite at dette var kun for at han skulle ha det godt, innerst inne visste jeg utfallet. Ga han tåte før vi reiste til dyrlege…han skulle være god å mett og helst trøtt. Han sov i armene mine mens han fikk innsovnings sprøyten. Lille gutt skjønte ikke noe. Han var vant til å sove i armene mine.

Lille gutt fikk ekstra hjelp med melk.

Det å gi lille gutt tåte 10 minutter før vi dro til dyrlegen var vondt. Jeg visste innerst inne hva utfallet ville bli. Han skulle være mett og god før vi dro. Da visste jeg at han ville sove litt. Han sovnet alltid i armene mine etter mat og var trøtt en god stund da.

Lillegutt <3


Leker litt.
Du vil alltid være i mitt hjerte lille venn.
Recent Posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search