La-trix er parret

Langesund 18.01.14La-trix og Zizou.  VALPER FØDT: 4 HANNER OG 2 TISPER. Valper ledig og leveringsklare fra slutten av mai.

Bellatrix   Hd:A og AD: A.   ( SE UCH Ausel & SE UCH Light My Fire Pepitte)

N SE UCH Light My Fire U`zisou    Hd: A og Ad:A   (N UCH NV-08 NORDV-10 Cazire Du Pic D`espade & SE UCH Pepitte Des Drayeres)

Fiktiv stamtavle: La-trix & Zizou

 

La-trix har nå vært på kjærlighetsferie på Hvaler og har nå blitt parret med min vakre hanne Zizou. Det er en kombinasjon som jeg har god tru på og har hatt i tankene i lang tid.

Da jeg hadde min Prizzi så kjøpte jeg inn min egen hanhund og som da var planlagt på Prizzi. Zizou ble kjøpt inn og han ble meget vakker og god hund. Hans mor Pepitte Des Drayeres har fått mange flotte avkom, bla Saphire  Bleu De Loubajac som har vunnet utallige ganger på rasespesialen i Frankrike.

I 2013 avsluttet hun sin karriere i veteranklassen på den Franske rase spesialen og ble rasens beste hund.

saphir Saphir Bleu De Loubajac , en halvsøster av Zizou.

Eier av Saphir er Ann De Clercq fra Belgia

Zizou sin far i Cazire Du Pic D`espade har også fått mange flotte avkom. Bla Prizzi`s eneste kull hos sin oppdretter. Fem vakre valper ble det der 🙂

Som de fleste vet mistet jeg Prizzi i 2009, så mine ønsker om Zizou og Prizzi ble det jo ikke da. Men tankene om den kombinasjonen har alltid vært der, og mye planer derfra videre i generasjoner er tenkt ut. Nå er jeg så heldig at jeg fikk inn La-trix i mitt avlsarbeide, og hun er jo etter Prizzi`s søster Pepitte og hennes far er Ausel som også er bestefar av min egen  Fly, en virkelig flott hanne med et herlig gemytt.

Takker Else Justnes som har gitt meg den muligheten, og vi er i godt samarbeide om La-trix.

LT

 La-trix er ei herlig tispe med et nydelig gemytt, hun elsker oppmerksomhet og blir i sitt ess om      noen vil kose med henne. En kjærlig og sosial hund med også masse driv.

Hun er sparsomt utstillt men fikk excellent på rasespesialen i Frankrike 2013. Og vi startet året 2014 med to utstillinger hvor hun ble BIM og CERT begge dager, ble slått av Zizou som da ble BIR begge dagene.

 1381551_10200858105674554_772348951_n

 

 

 

pyreneisk-gjeterhundZizou er familiens kosegris, jeg kaller han Ferdinand. Han er som Ferdinand i tegneserien. Han elsker å være ute, sitter på sin fjelltopp (dog ikke korkek) og speide utover sundet hele dagen. Han er en kjærlig og veldig snill familiehund, veldig godlynt. Han er mye utstillt og har gjort det veldig bra, bla også Excellent på rasespesialen i Frankrike. Han kan være reservert til fremmede, men får han tid til å bli kjent med deg, så har du en kjærlegris uten like og godt planta i fanget om han kan. En skikkelig gromgutt er han 🙂

zizou...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *