Fem år siden vår kjære Prizzi døde i dag.

 

 

 Våres alles kjære Prizzi som lever i våres hjerter. Minnene vil alltid være der og hun er her fortsatt på en måte.

24.05.2006 – 11.04.2009

Prizzi

 

 (Kopiert fra minnesiden)

 

Hun var verdens beste familiehund og venn.
Hun elsket å være på trening, der gjorde hun alt for å få en godbit.
I hjemmet elsket hun å ligge å slappe av i godstolen, (som hun måtte dele med far i huset)
Det var hennes favoritt plass.
På tur ute i skogen var det full fres, hun elsket å løpe sammen med Nicki.
Hun var en snill venn for Zizou, nesten for snill syns jeg da.
Det er så utrolig trist å miste en så herlig hund.
Hun skulle ha levd i mange år til, og gitt oss mange flere gode opplevelser.
Hun fikk heldigvis et kull etter seg, så hun lever på en måte videre.
De som har valpene til Prizzi kommer til å få mange fine opplevelser de også.
Hun er sårt savnet og kommer alltid til å være hos oss i alle de gode minnene hun har gitt oss.
Tusen, tusen takk Prizzi for den tiden vi fikk med deg.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Det å miste Prizzi i så ung alder var forferdelig trist og jeg var helt sammenknust i lang tid, og har den dag i dag problemer å snakke om det…da gråter jeg, og tårene renner når jeg skriver dette. Mye tanker kommer tilbake. Mye uvisst med hva som egentlig skjedde, men  største mistanken var borrelia, da mye av symptomene tilsa det. Når hun fallt i fra så fallt jeg også i fra allt som hadde med hundemiljøer, orket ikke spørsmål og minner. Prizzi trente jeg agility med og også lydighet. Hun var klar for å starte i agility og  lydighet. Hun var klar for kåringsprøve siden hun hadde Cacib for å bli Internasjonal Uts. Champion. Jeg hadde kjøpt inn Zizou for henne,en kombinasjon jeg hadde stor tro på. Vel alle disse tingen betydde ingenting, det å miste en god familie venn var det verste som kunne skje oss. Jeg tenker på henne hver dag, ser graven hennes hver dag. Alle hennes ting har jeg på et sted, tanken var at jeg en gang skulle ha barnebarn av henne, og da skulle hun få hennes tepper og den kjære gule anda som hun hele tiden koste med.

Jeg drømte om avl den gang med Prizzi, når hun fallt i fra la jeg ned hjemmesiden og la allt fra meg. Men så fasinert jeg er av rasen og så mye tid jeg hadde lagt ned ved å studere linjer så kom det frem igjen. Jeg ville ha tilbake linjene til Prizzi samt finne noen nye linjer. Fly ble da kjøpt inn i 2010. En herlig tispe med helt nye linjer her i Norden….vel noen har hentet inn noe av det samme i etterkant.

Så kjøpte jeg inn Cera, også ei tispe med mye linjer her i Norden….. vel noen linjer der har også blitt hentet  inn i etterkant. Med Cera så fikk jeg sjansen på å bruke Thrill som er Prizzi`s sønn. Så nå er det tre herlige barnebarn etter Prizzi. Men siden jeg hadde Fidéle så ble det ingen barnebarn på meg. Men det gjør ingenting, Prizzi lever videre i sine barn og barnebarn og forhåpentlig så går det videre derfra.

Med Fidéle ja, så fristelsen ble stor da Zizou ble pappa første gang, og med Prizzi`s halvsøster Klicka. Fidéle kom til verden og jeg fikk henne. Fidéle er lik Prizzi på mange måter og også en herlig hund. Tok frem tingene til Prizzi da, men var ikke klar for å la Fidéle få de. De ligger fortsatt i skapet..

I dag sitter jeg med et kull på seks herlige små nøster som Prizzi er tante til. Jeg er så utrolig heldig å ha fått kjøpt La-trix, datteren til Prizzi`s søster Pepitte. Zizou er pappaen 🙂 Den kombinasjoner er så lik som overhodet mulig som den jeg skulle starte med. Så nå er jeg  på en måte der jeg var i starten… en manglende brikke har fallt på plass i mitt puzzlespill, og det finns mye planer og studier fra starten av som jeg nå kan hente frem.

DSC_0135

La-trix med tantebarna til Prizzi. Seks herlige små <3

En sang som får meg til tårene hver gang jeg hører den.. en låt som gikk mye på radion den tiden og som jeg hørte mye på i bilen på vei inn til vetrinæren med Prizzi, og som ble spillt også da vi hentet henne hjem igjen for å legge henne ti hvile her hos oss.

Kopier og lim inn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *