Til Minne

Zizou
Født: 19-10-2008. Død: 12-04-2017

15727211_10212141740966741_7841362930951541761_n (1)

 Hvil i fred kjære venn

 

Kjære Zizou våres Ferdinand, det er tungt å ikke se deg ligge i sofaen, det vil bli tungt å ikke ha deg med på turer mer, noe du elsket så høyt. Du var en unik hund, så god å snill og et hjerte av gull. Du ga oss alle mye gleder. Du var så stolt alltid og vi var så stolte av deg. Du elsket å ligge ved bjørka på fjellet og speide utover tomta, der kunne du ligge i timesvis om sommeren. Der ligger Ferdinand sa vi da. Snill som tjuren Ferdinand, bare å ligge under bjørka og kose seg. Houdini ble du også kallt…. fant alltid smutthull ved gjerde for å komme ut på jakt etter damene. Du var en pappagutt, ville gjerne ha hans plass i sofaen, akkurat som Prizzi ville. Savner å se deg der.
Alle våre`s reiser sammen vil bli savnet.  Du var en gledesspreder og en utrolig god venn som vil bli så sårt savnet her hjemme. Alle som ble kjent med deg syns du var en unik hund. God å snill langt inn i sjela. Du skulle vært her i mange år til, livet er bare så urettferdig. Du var så alltfor ung til å forlate oss nå. Du har gitt oss mange flotte valper og er så glad for det. To herlige valper etter deg har vi her hjemme, ser deg i Fidéle og Pirit . Du vil alltid være i våres tanker. Du er  sårt savnet vakreste venn.

Zizou er nå lagt til hvile her hjemme sammen med Prizzi og Nicki.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Nicki
Født: 24-05-2000  Død: 11-04-2014

nicki 1

 

Nicki  var den snilleste godeste og herligste familiehunden man kan ha.

 

Nicki kom til oss mai 2001, hun var da ett år gammel. Hennes daværende eier Martine måtte gi fra seg Nicki pga arbeidssituasjon. Vi takker Martine for Nicki, så mye gleder hun har gitt oss i familien i alle år. Martine har fulgt Nicki i alle år, besøkt henne flere ganger i året, passet henne for oss. Tatt henne med på fjellturer. Å følge sin tidligere hund i alle år står det stor respekt av. Nicki elsket å få være med Martine på turene.

Som familiehund var hun helt super, elsket alle mennesker. Hun elsket å leke med våres datter i huset, dra henne på ski om vinteren, elsket å leke med ball, være med på stranda og bade, da var hun i sitt ess.

Gå på turer i skogen var dagens høyde mål, fant hun en søledam så plasket hun i den, kunne løpe rundt med store pinner. Elsket å bruke nesen sin, fikk alltid teft av noe. Å gjemme seg for Nicki var gøy. Ba henne sitte igjen får å gjemme oss., hun elsket den leken, fant oss alltid. Vår datter syns også det var gøy når hun var mindre, leke gjemsel med Nicki.

Nicki var min agility hund. Hadde det mye gøy med henne, hun var helt rå. Og for en fart hun hadde. Tunnelfreaken som jeg kalte henne. Hun elsket tunneler. Gud veit å mange ganger vi ble disket pga Nicki og disse tunnelene. Frusterende da, men kan le av det nå. Hun elsket agility. Glemmer aldri da jeg var på Melsom og konkurrerte, Nicki tjuvstartet og vi ble disket i starten  , jeg ble stående igjen men Nicki ville fortsette. Hun tok hele banen alene, over møne, over bommen, ja til og med slalomen fullførte hun. Glemmer aldri Petter Nordlien`s ruvende latter, det var det råeste han hadde sett sa han.

I 2006 fikk Nicki en venn, da kom Prizzi til oss. De to ble verdens beste venner. To hunder som var så knyttet har jeg aldri sett før, de elsket hverandre og hadde et veldig spesiellt bånd. Det at de hadde bursdag på samme dato og forlot vår verden på samme dato er veldig spesielt.  Nicki ligger nå til hvile ved siden av sin beste venn her hjemme. Vi titter til dem hver dag og minnes.

I 2008 fikk vi også Zizou. Nicki var ikke helt overbegeistret for han i starten, kanskje hun var redd for å miste vennskapet til Prizzi, hvem vet. Veldig overlegen mot han var hun ihvertfall. Heldigvis var han her når Prizzi døde. Da knyttet Nicki seg til Zizou .

Nicki fikk også flere hundevenner her hjemme. Fly, Fidèle og Pirit var også hennes familie. Fly var hun litt overlegen til, men lekte gjerne med Zizou, Pirit og Fidèle. Hun knyttet seg veldig til Fìdele, og de ble kjempekompiser. Fidèle er veldig lik Prizzi på mange måter og jeg tror på en måte at hun erstattet Prizzi for Nicki.

Vel, jeg kan skrive i det uendelige om Nicki. Hun vil bli sårt savnet av alle oss her i familien.

Tusen takk Nicki for alle de gleder du ga oss. Du var høyt elsket og vil bli sårt savnet.

 

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Prizzi
Født: 24-05-2006  Død 11-04-2009

1918726_1247787962797_4056200_n

 

Prizzi var en utrolig herlig og hengiven hund, alltid glad og positiv.

Hun var verdens beste familiehund og venn.
Hun elsket å være på trening, der gjorde hun alt for å få en godbit.
I hjemmet elsket hun å ligge å slappe av i godstolen, (som hun måtte dele med far i huset)
Det var hennes favoritt plass.
På tur ute i skogen var det full fres, hun elsket å løpe sammen med Nicki.
Hun var en snill venn for Zizou, nesten for snill syns jeg da.
Det er så utrolig trist å miste en så herlig hund.
Hun skulle ha levd i mange år til, og gitt oss mange flere gode opplevelser.
Hun fikk heldigvis et kull etter seg, så hun lever på en måte videre.
De som har valpene til Prizzi kommer til å få mange fine opplevelser de også.
Hun er sårt savnet og kommer alltid til å være hos oss i alle de gode minnene hun har gitt oss.
Tusen, tusen takk Prizzi for den tiden vi fikk med deg.

VÅRES BØNN TIL DEG

Tenk på at vi er til for hverandre!
Jeg for deg og du for meg.
Jeg smiler til deg med halen
når du kommer for sent hjem og alle de andre er sure
Når du synes alt er leit og hele verden er trist og grå
og du har lyst til å gråte,
så kom til meg
Jeg er alltid glad i deg – alltid!
Det er så lite jeg ber om :
Pust meg bare varmt og nært i øret,
gi meg god mat,
og gi meg kaldt vann, ordentlig kaldt vann,
etter en lang, og varm sommerdag.
Men det viktigste av alt:
Det jeg sa til begynne med:
Vi er til for hverandre.
Jeg for deg og du for meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *