Fidèle`s svømmetrening

Fidèle
Klar til svømming

Her er et bilde av Fidèle før hun går inn i bassenget. Hun er på sin fjerde svømmetime nå. Etter operasjonen har hun vært på ti timer i water walker (vanntredemølle) hos Fredrikstad dyrehospital.  Etter hun var ferdig der så ville jeg prøve noe annet. Hun har vært veldig mye i ro etter sin operasjon og trenger å få bygget sin musklatur opp igjen uten for mye belasting av benet, så jeg tenkte at svømming ville være supert.

Sjekket mye rundt for å finne en forholdsvis rimelig plass å gjøre det på . Ting koster dyrt og er man forsikret så dekkes jo en viss sum i rehabilitering. Siden Fidèle har brukt opp sin kvote på water walker så går svømmtrening  for egen lommebok. Men hva gjør man ikke for sine firbente. Nå er det ikke mange steder de har basseng , men av de jeg sjekket ut så ble det Jeløya dyreklinikk. De var forholdsvis rimelig og ikke alltfor langt å dra. Så nå drar vi dit en gang i uka, og håper på slik trening en god stunf fremover.

Fidèle aksepterer svømmingen mer og mer for hver gang jeg er der. I begynnelsen måtte jeg skyve henne ut i bassenget, men nå går det bedre. Hun er fortsatt litt uvillig noen ganger, men lar seg lokke lettere. Målet mitt er at hun frivillig hopper uti og vil leke mer.

Her er en liten videolink av hennes fjerde svømmetrening.

Fidèle`s svømmetime nr 4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *