Året 2014

Nicki
Nicki

Året 2014 har vært et år med mye gleder, men også fortvilelse og sorg.

I slutten av desember 2013 fikk vi den gleden av å få kjøpe inn ei ny avlstispe og familiehund til vår kennel, hun heter La-trix og er ei veldig vakker og god tispe med mange kvaliteter. Hun er datter av søsteren til min Prizzi . Veldig glad for den muigheten, på den måten fikk jeg inn de linjene jeg i utgangspunktet ville starte med.

Året har også vært et veldig bra utstillingsår, startet supert i januar hvor La-trix og Zizou ble Bir og Bim, etter det har det bare godt bra. Zizou har fått mange bra premieringer både her hjemme og i Frankrike hvor han fikk Excellent  og ble plukket ut blant de 4 beste hanhundene. Han er nå mestvinnende i rasen 2014.

1509770_10203651881365557_1159792656_nApril mnd var en mnd med både glede og sorg. I begynnelsen av april fikk La-trix og Zizou 6 herlige valper . De har det alle helt supert i sine nye hjem, noe som gleder meg masse.

To av valpene bor i Sverige og de andre fire bor i Norge. En av valpene måtte bytte hjem. det det viste seg at gutten der i huset utviklet allergi mot valpen. En fortvilet periode både for meg som oppdretter og familien som ble så lei seg over dette. Bacchus som valpen heter kom til Lise og Pål i strømstad hvor han også bor sammen med to firbente venner, en liten pus og vakre Kompis.

Bacchus og Kompis
Bacchus og Kompis

 Bacchus og de andre valpene har utviklet seg til nå noen fine juniorer. Tre av de har prøvd seg på utstillinger og har gjort det veldig bra med flotte resultater. Nå gleder jeg meg til å møte dem i ringen som konkurrenter fremover 🙂

Nicki
Nicki

 

April mnd var også en måned  med sorg. Vi mistet vår alle kjæreste og beste venn Nicki. Hun fikk sovne inn her hjemme den 24 april etter et slag hun fikk. Et veldig savn etter Nicki her. Hun har satt dype spor i oss alle som kjente henne godt.

10802081_10152610835112921_4421406097926720124_n

I løpet av sommeren fikk jeg en beskjed på at Leia trengte et nytt hjem, hun fant seg dessverre ikke til rette i familiens liv, så det ble tatt en avgjørelse på at det beste for henne var å finne et nytt hjem. Etter litt forespørsmåler så fant vi hennes nye hjem. Sara som har Lycka, Leia`s søster (nå Fixa) ville gjerne gi det en sjans. Og Fixa trives veldig hos Sara og har fallt godt til rette der sammen med Önska, Lycka og Sara . Hun flyttet til Sara i september.

Nå i desember har vi hatt en travel måned, min mor har flyttet hit til oss med La-trix. Så nå er vi fem hunder i hus. Veldig kjekt med ekstra hjelp når det kommer valper her, da vil det alltid være noen hjemme.

La-trix ble Norsk Champion i 2014. Mamma med Championen.
La-trix ble Norsk Champion i 2014. Mamma med Championen.

Nå venter vi et nytt spennende år med mulig nye firbente verdensborgere. Det planlegges to parringer i løpet av 2015, så det blir et spennende år.

Det nye året starter vi med utstilling på My Dog i Sverige, så det håpes på cert til La-trix. Ellers så venter vi nå løp på Cera.

Nå ønsker jeg alle sammen, tobente og firbente et riktig godt nyttår. Og ta nå godt vare på dyra deres…de har kun deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *